Έξοδα αποστολής

Για Αθήνα και Προάστια

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων χημικών άνω των 3 τεμαχίων η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερης ποσότητας το κόστος εξαρτάται από το βάρος του δέματος.

Για αγορές άλλων προϊόντων εξοπλισμού πισίνας ή μηχανημάτων η παράδοση και το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος του προϊόντος. Επικοινωνώντας με τα γραφεία μας θα σας ενημερώσουμε για το προϊόν που ενδιαφέρεστε.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 08.00πμ – 4.00μμ. Πριν την παράδοση ορίζεται τηλεφωνικά συγκεκριμένη χρονική περίοδος + 3 ωρών, η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της Crystal Pools (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη. Στην Αθήνα είναι δυνατή και απογευματινή παράδοση ή Σάββατο με προηγούμενη συνεννόηση.

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα της Crystal Pools χωρίς βέβαια καμιά επιβάρυνση εξόδων. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί, τηλεφωνώντας στο 210 8995500.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών (1-3 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

  • Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον όγκο και το βάρος των προιόντων και σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη ενδέχεται να υπάρχουν ειδικές χρεώσεις.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
  • Για τα βαριά αντικείμενα που επιθυμείτε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή η τάξη μεγέθους χρέωσης είναι 5 – 15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος, ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συνεργαζόμενες Τράπεζες, πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Ειδικές παραγγελίες

Τα προϊόντα ειδικών παραγγελιών όπως Αφυγραντές, Αντλίες Θερμότητας, Εναλλάκτες κλπ. επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς από Γαλλία. Το ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο.